[gtranslate]

‘Kracht in spanning’ naar de drukker

Stress. Vind je kracht in spanning vertelt vanuit directe ervaring de werking en de kracht van het stresssysteem. Het boek is geschreven door Jeroen van der Most van Spijk, oud-wachtmeester bij de Koninklijke Marechaussee. Een incident met zijn dienstwapen triggerde hevige stressklachten en leidde tot uitval.

Hij is niet de enige. Draag je een uniform? Als medewerker bij politie, defensie, brandweer of ambulancedienst sta je wel érg vaak op scherp. Net als trouwens alle collega’s in handhaving, zorg en hulpverlening. Stress geeft focus, energie en kracht. Maar te veel en te lang spanning leidt tot klachten. Hoe bestuur je het stresssysteem in de dagelijkse praktijk en hoe houd je het in balans? Stress is het meest effectieve overlevingsmiddel in het menselijk arsenaal. Dan moet je het wel leren hanteren!

Jeroen is tegenwoordig trainer en oprichter/eigenaar van Fullviss, een leven zonder trauma. Met zijn boek, workshops, trainingen en als spreker helpt hij anderen om kracht te halen uit stress.

Stress. Vind je kracht in spanning verschijnt donderdag 18 april 2024.

Delen:

Meer nieuws