[gtranslate]

Wutru beklimt Alpe D’Huez

Wutru, auteur van KAPOT STERK en MENTAAL STERK, heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Op 6 juni 2024 beklimt hij tijdens het Alpe d’HuZes event fietsend de Alpe D’Huez. Met de uitdaging wil hij zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF Kankerbestrijding

‘Door de twee diagnoses die ik zelf heb gehad en de nog altijd aanwezige onzekerheid hoe de toekomst eruit zal zien, vind ik het ontzettend belangrijk dat er genoeg middelen zullen zijn om de beste behandelingen te faciliteren, de kans op genezing te vergroten en meer onderzoek naar kanker te doen,’ aldus Wutru.

De komende 6 maanden zal hij weer keihard gaan trainen. Zijn doel: minimaal 3 keer de Alpe D’Huez op fietsen, een klim van 21 bochten, 14,5 kilometer lang en een gemiddelde stijging van 7,9%.

Doneren kan via de link: https://lnkd.in/gs3uvz7P. Ook zal Wutru zelf nog een aantal acties opzetten voor extra donaties. Voor bedrijfslogo’s op zijn fietsshirt is ruimte voor 16 plekken. Interesse? Email wouter@kapotsterk.nl voor meer informatie.

#alpedhuez #kwf #fietsen #donatie #uitdaging #challenge #mindset #doelenstellen #vitaal #fit

Meer nieuws