[gtranslate]

Prijsvraag Veteranenscheurkalender

DOE MEE met de maandelijkse prijsvraag van de Veteranenscheurkalender

Geef het juiste antwoord op de vraag en maak kans op een boek. Niet gewonnen?
Nieuwe maand, nieuwe kansen. Let op: één antwoord per mailadres per maand!

Prijsvraag mei

Wat is kintikken?
1. Nadenken
2. Niets te doen hebben
3. Vechten

lik op bovenstaande button en vul het juiste antwoord in. Doe dit in de maand waarop de prijsvraag betrekking heeft. De maand vind je direct boven de vraag. Geef ook aan welk boek je graag winnen wil. Na loting maken wij aan het begin van de nieuwe maand de winnaar bekend. Heb je niet gewonnen en je wil toch het boek? Dan kan je dit bestellen bij Uitgeverij Kompas.

De prijsvraag van de Veteranenscheurkalender is mede mogelijk gemaakt door Noventas, verzekeringen voor hoog-risico professionals.

Dit kun je winnen

Veteranenscheurkalender

Veteraan ben je voor het leven. Elke dag mag je daar trots op zijn! Daarom is er de Veteranenscheurkalender: de kalender van en voor de veteraan.

De Veteranenscheurkalender staat vol weetjes uit de wereld van de militaire veteraan. De missies, de mensen, de organisaties en heel veel meer, iedere dag weer.

De Veteranenscheurkalender is niet datumgebonden. Dit betekent dat u hem kunt bestellen en kunt gaan gebruiken wanneer u wilt! U volgt gewoon de dagen van de week, een heel jaar lang!

Ambassadeurs van de veteranenscheurkalender zijn Eus Sandel, Edwin de Wolf, Maaike Hoogewoning en Soraya van Weereld. Eus Sandel is oprichter Stichting Veteranen Amsterdam. Edwin de Wolf is nauw betrokken bij de Invictus Games. Maaike Hoogewoning is auteur en operatieassistent bij Defensie. Soraya van Weereld is het gezicht van de Veteranenshop.nl en de leading lady achter veteranentenue.nl

De ambassadeurs

Edwin de Wolf is actief betrokken bij de Invictus Games. Hij verloor zijn been in Bosnië.

Maaike Hoogewoning is operatieassistent bij Defensie. Ze schreef het boek ‘Oorlog in de operatiekamer’.

Eus Sandel is oprichter Stichting Veteranen Amsterdam. Hij diende in Libanon.