[gtranslate]

Storytelling tijdens LTP event

Geweldige verhalen hoorden we in de Johan Cruijff ArenA waar LTP Business Psychologen op 7 november jl. het event ‘Get ready for the Human Revolution!’ organiseerde. Wie LTP nog niet kent: het is marktleider in assessments en bestaat al bijna 100 jaar. LTP test hulpverleners in hun selectietrajecten, onder wie veel boa’s.

Politiehart, First Responder, Oorlog in de Operatiekamer, Trigger Mind: politieagenten en militairen, mannen en vrouwen, hebben vele verhalen. Deze brengen wij met onze boeken naar buiten. Voor begrip, erkenning, kennisdeling en gewoon omdat het geweldige verhalen zijn.

Een van de mooie verhalen tijdens het LTP event kwam van Ruben Simons, Senior adviseur Safety & Integrity bij LTP Business Psychologen. Voorheen dienend bij de brandweer.  Hij sprak over ‘Omgaan met druk’, over stress en de invloed hiervan op lichaam, geest, emoties en gedrag. Het is een thema in veel van onze uitgaven. (En laten we nu net weer met een boek hierover bezig zijn!) Indrukwekkend en inspirerend was de presentatie van en ontmoeting met Rocky Hehakaija, van Favela Street. Haar organisatie helpt jongeren met het vertellen van een nieuw verhaal: over wie ze zijn en wat ze allemaal in het leven kunnen bereiken. Storytelling. Ik durf te zeggen: het is een boek waard!

Dank aan onder anderen Ageeth Telleman voor de persoonlijke presentatie en aan Marian de Joode voor de uitnodiging.

Tags :

Delen:

Meer nieuws