[gtranslate]

Nummer één van managementboek!

Direct na de lancering op 17 mei jl. schoot Wie is er in jouw kamer? naar een top-10 positie in managementboek. Nu, 6 juni 2019, staat dit ‘krachtige boek over persoonlijke ontwikkeling’ op nummer 1. Wie is er in jouw kamer? is geschreven door Ivan Misner, Aqil Radjab, Stewart Emery, Rick Sapio. Het boek was al eerder een bestseller in de Verenigde Staten.

Wie is er in jouw kamer? is een van de krachtigste boeken over persoonlijke ontwikkeling die je ooit zult lezen. Het heeft mijn leven veranderd en het verandert ook dat van jou.’

Jack Canfield, bestsellerauteur van Chicken Soup for the Soul

Wie is er in jouw kamer?  gaat over de invloed die anderen hebben op je leven. Niet alleen degenen die nu fysiek bij je zijn, maar iedereen die je ooit hebt ontmoet. De kwaliteit van je leven hangt af van de mensen om je heen. Hun aanwezigheid is onuitwisbaar en van invloed op je geluk en succes. Zijn ze eenmaal in jouw leven – jouw ‘kamer’ – dan gaan ze nooit meer weg.

De eenvoudige en krachtige ideeën in dit boek kunnen je leven voor altijd veranderen. Hoe? Simpelweg door ze toe te passen!

 

Delen:

Meer nieuws