[gtranslate]

Mis dit niet! Onze schrijvers David Hulsenboom en Wouter Smit in het theater

Op 23 mei staan onze auteurs David Hulsenboom en Wouter Smit in Theater De Omval in Diemen, met een onvergetelijke Theatershow. Ben je klaar voor inspiratie? Ontdek de kracht van veerkracht en persoonlijk leiderschap LIVE!

Wouter Smit, bekend als Wutru, overwon een zeldzame tumor en bouwde een ongekende mentale weerbaarheid op. David Hulsenboom deelt zijn expertise over persoonlijk leiderschap en mindset. Deze twee werelden komen bij elkaar in de theatershow Mentaal Sterk – Beat your Limits.

Wat staat er op de agenda?

🚀 Mentale Veerkracht Masterclass: David Hulsenboom gaat dieper in op hoe je mentale spierballen kweekt en challenges omzet in overwinningen.

🌈 Wutru’s Journey: Ontdek de reis van Wutru, hoe hij fysieke en mentale obstakels overwon en een krachtige mindset bouwde.

💡 Inzichten & Actiepunten: Verlaat de zaal niet alleen geïnspireerd, maar ook met concrete stappen voor persoonlijke en professionele groei.

Belangrijke details:

  • Datum:                      23 mei
  • Tijd:                           19:00 uur inloop, 19:30 uur start show
  • Locatie:                     Theater De Omval, Diemen

Dit is jouw kans om te leren, te groeien en geïnspireerd te raken! Mis het niet, koop hier je tickets: https://www.theaterdeomval.nl/voorstellingen/2336//theatershow-mentaal-sterk

Vragen? Neem contact op via mentaalsterk@davidhulsenboom.nl.

Delen:

Meer nieuws