[gtranslate]

Lancering ‘Oh Nee, ik ben een FTE!’

Oh Nee, ik ben een FTE! is officieel gelanceerd. Met lichte tegenzin stond David Hulsenboom in het middelpunt der belangstelling. Locatie was het Achmea Congrescentrum te Zeist. Ook op het podium: Angelique de Vogel, General Manager Sales Support Organisatie KPN Zakelijke Markt. Mirelle van Gemert-Engelbert, Senior Manager Schade & Inkomen Interpolis Achmea. Arjan Groenewegen, Directeur Solution Sales KPN. Een hoogtepunt was ‘De grote FTE Quiz’. Elske Verbraak presenteerde de middag.

Gezelschap tijdens Boeklancering Oh Nee, ik ben een FTE!gezelschap tijdens Boeklancering Oh Nee, ik ben een FTE!David Hulsenboom in gesprekDavid Hulsenboom in gesprekBoeklancering Oh Nee, ik ben een FTE!Gezelschap tijdens Boeklancering Oh Nee, ik ben een FTE!Gezelschap tijdens Boeklancering Oh Nee, ik ben een FTE!David Hulsenboom in gesprekDavid HulsenboomOh Nee, ik ben een FTE!Oh Nee, ik ben een FTE!David Hulsenboom in gesprekPubliek congrescentrum AchmeaPubliek congrescentrum AchmeaDavid HulsenboomDavid HulsenboomDavid HulsenboomElke VerbraakDavid Hulsenboomleuke man

Meer nieuws