[gtranslate]

Kick-off van een wervelende roadshow

Hoe word je de beste versie van jezelf? Dat weten Wutru en David. Ze gaven een spetterend seminar in het Brinkhuis Theater te Laren. Wutru schreef de boeken Kapot Sterk en Mentaal Sterk. En deelt zijn verhaal en lessen nu ook voor volle zalen. Hij doet dit samen met David Hulsenboom, coach, spreker en schrijver, die mensen helpt om hun drijfveren om te zetten in daden en resultaten.

In een middagvullend programma wijzen Wutru en David, auteur van o.a. Oh NEE ik ben een FTE, op heel persoonlijke en dynamische wijze de weg naar snelle en effectieve persoonlijke verandering. Ze doen dit aan de hand van onder andere gedrag- en veranderwetenschappen, gecombineerd met het dramatische verhaal van Wutru: de ultieme (kracht) sporter die grote persoonlijke uitdagingen kreeg te overwinnen.

En de bezoeker? Die werd getrakteerd op een wervelende en soms aangrijpende spoedcursus persoonlijke groei naar zijn/haar beste versie. Met huiswerk om ook na het verlaten van de zaal de verandering vol energie door te zetten. Met succes, al kost het maar 5 minuten per dag.

Tags :

Delen:

Meer nieuws