[gtranslate]

FIRST RESPONDER: gepubliceerd en uitverkocht. Tweede en derde druk in de maak. E-boek nu te bestellen!

Het boek FIRST RESPONDER van Renaldo Ishaak is in de week van verschijnen uitverkocht. Schrijver en boek kregen zoveel aandacht in de media, dat de oorspronkelijke oplage te klein bleek. Ook de tweede druk kon de vraag niet aan, zodat nu een derde druk in de maak is. Om niet teveel lezers te laten wachten, is er eerder dan gepland e-boek van FIRST RESPONDER uitgebracht, dat via de website van Uitgeverij Kompas direct te downloaden en te lezen is.

FIRST RESPONDER is het verhaal van de marechaussee Renaldo Ishaak die onder meer als een van de eersten ter plaatse was bij de aanslag op Koninginnedag 2009. Hij beleefde de Schipholbrand en de crash van Turkish Airlines. Deze en vele andere incidenten lieten hun sporen na. Renaldo kreeg PTSS: posttraumatisch stresssyndroom of -stoornis.

Onder meer Beau en Goedemorgen Nederland besteedden aandacht aan zijn verhaal. Een verhaal dat niet alleen gaat over Renaldo, maar vooral over ‘de mens achter het uniform’. Een verhaal dat geüniformeerde dienstverleners bij defensie, politie, brandweer en ambulancedienst betreft.

Foto’s: Iris Borst | i-design

Meer nieuws