[gtranslate]

Rianne Toussaint signeert

Rianne Toussaint signeert op 6 oktober 2020 de eerste exemplaren van haar nieuwe boek: Dream Chaser. Dream Chaser is hét handboek voor dromenjagers: iedereen die van dagdromen (zijn of haar) werk wil maken. Met een super praktisch 6-stappenplan om die droom ook écht waar te maken!

Vakantieparadijs Ibiza is voor veel mensen een dagdroom en biedt slechts enkelen een droomleven. Waarom alleen die happy few? Is het geld of is het geluk? Ja, natuurlijk: van beide wel een beetje. Maar vooral is het de weg naar de droom; zijn het de inspiratie en de route die de gedroomde resultaten geven. Goed nieuws: een gedroomd bestaan – élke droom – ligt slechts zes stappen van je bed!

In Dream Chaser vertelt Rianne Toussaint (‘commerciële hippie’) met prachtige beelden en eerlijke verhalen waarom en hoe ze haar droom van een leven en een business op Ibiza heeft verwezenlijkt. In zes stappen ontdek je hoe ook jij jouw dromen vorm kunt geven en werkelijkheid kan maken. Maar pas op: dromenjagen is verslavend. Na het behalen van de ene droom staat de volgende alweer te wachten!

Rianne Toussaint is ondernemer en inspirator. Ze noemt zichzelf een ‘commerciële hippie’, overtuigd als ze is van passie, vrijheid en zakelijk succes. Luisterend naar haar hart en soms in discussie met belemmerende ‘devil voices’ creëerde ze haar droomleven. Van dromenjagen maakte zij haar vak. Haar dagelijkse avonturen en gedachtespinsels zijn ook te volgen via Instagram: @IbizaDances. Rianne is initiatiefnemer van Ibiza Dances.

 

 

Meer nieuws