[gtranslate]

College Tour met Ali Niknam

Ali Niknam, schrijver van het boek Ondernemers hebben nooit geluk, is te zien bij College Tour op NPO2. Zijn boek geeft ‘een fascinerende inkijk in de begindagen van een topondernemer’, aldus Robert van den Ham, hoofdredacteur van De Ondernemer.

In Ondernemers hebben nooit geluk vertelt Ali openhartig over de obstakels en valkuilen die elke ondernemer tegenkomt op de route naar zelfverwezenlijking en succes. Hoe neem je de juiste beslissingen, hoe ga je om met tegenslagen en wat doe je als het écht misgaat? Ali gaat in op deze en andere levens- en ondernemersvragen en op vragen uit het publiek.

Ali Niknam is oprichter van TransIP, The Datacenter Group (co-founder) en bunq. Startups die ieder zijn gewaardeerd op meer dan een miljard euro. Op zijn zevende vluchtte Ali met zijn ouders van Iran naar Nederland. Als tiener startte hij zijn eerste bedrijf. TransIP, opgericht zonder beginkapitaal, groeide in vijf jaar uit tot een miljoenenbedrijf. Ali woont afwisselend in Nederland en de Verenigde Staten. Hij is winnaar van de LOEY Lifetime Achievement Award.

College Tour met Ali Niknam is hier te zien.

Tags :

Delen:

Meer nieuws