[gtranslate]

Boeklancering Stress. Vind je Kracht in Spanning

Stress. Vind je Kracht in Spanning van Jeroen van der Most van Spijk is gelanceerd in het #HuisvoorVeiligheid in Baarn. Stress, aldus het boek, is een overlevingsmechanisme. Het zet je op spanning en maakt dat je goed kan functioneren als medewerker van politie, brandweer of ambulancedienst. Als dit zo is, waarom zijn er dan zo veel stress- en burn-outklachten? Het antwoord: omdat we het stresssysteem niet altijd begrijpen, beheersen en benutten. Omdat we de signalen misschien wel herkennen, maar niet weten wat we ermee moeten. Stressmanagement bij dagelijkse incidenten ontbreekt.
In Stress. Vind je Kracht in Spanning duikt Jeroen in de theorie en praktijk van het volautomatische stresssysteem en biedt hij een nieuwe kijk op hoe we dit kunnen beïnvloeden, gebruikmakend van de kracht van stress zonder erdoor overweldigd te raken. Hij deelt niet alleen zijn eigen verhaal bij de Koninklijke Marechaussee, maar ook dat van andere hulpverleners in vergelijkbare situaties. Jeroen zal met dit thema workshops gaan verzorgen voor Stichting Onbekende Helden.

Stress. Vind je Kracht in Spanning is mede mogelijk gemaakt door Noventas , verzekeringen voor hoog-risico professionals. Met grote dank aan het  Instituut voor Veiligheid voor de geweldige ontvangst en de gastvrijheid.

#boeklancering #stress #defensie #politie  #Instituut voor Veiligheid

Meer nieuws