[gtranslate]

Boek POKERFACE gelanceerd door Robin van Roosmalen

Zaterdag 12 februari was de boeklancering van ‘Pokerface. Ontmaskering van een wereldkampioen’ door Robin van Roosmalen. Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen: harder to read than Dostojevski. Deze vechter voelt niks en vreest niks; niets kan hem echt kwetsen. Tot een dodelijk ongeluk hem zijn zusje Melissa ontneemt en de meervoudig wereldkampioen kickboksen zelf zwaargewond achterblijft. Zijn leven is geruïneerd, zijn grootste gevecht ooit begint.

‘Pokerface’ werd in klein gezelschap gelanceerd in de sportschool in Den Bosch, Snap Fitness, waar ook Melissa trainde. Het was een feestelijk, maar ook beladen moment, bijgewoond door alleen de beste vrienden en slechts enkele genodigden van de media.

In zijn boek neemt Robin van Roosmalen je vol liefde en pijn mee in zijn onbegrijpelijke verlies, zijn strijd en zijn leven: als sportman en als mens. Hartverscheurend eerlijk legt de kampioen zijn masker af en zijn ziel bloot. Daarbij toont hij zich van zijn meest kwetsbare kant.

Pokerface is het comebackverhaal van een vechtsporter, zoals dit nooit eerder is verteld. Het is een eerbetoon aan zijn zusje Melissa, aan de vechtsport en aan het leven zelf. Leven dat voor Van Roosmalen soms heel veel zwaarder bleek dan de strijd in de ring.

>Bestel het boek

Meer nieuws