Skipr schrijft: ‘Bijna eenderde ANBO-leden stapt op wegens onrust’ 28 december 2015 – Posted in: Interview – Tags: , , ,

Skipr logo‘Het landelijk bestuur van ouderenbond ANBO heeft op dubieuze gronden de statuten van de vereniging veranderd waardoor het landelijke bestuur meer te zeggen heeft gekregen over de koers ten opzichte van de lokale afdelingen. Dit schrijft voormalig lokaal bestuurder Hetty Zwamborn in ‘Brandbrief. De andere waarheid over ANBO’. Door alle onrust bij de ANBO zijn het afgelopen jaar 56 duizend van de 180 duizend leden opgestapt, – oftewel: bijna eenderde van het totaal aantal leden.’ -Lees meer op skipr.nl

Skipr

Skipr helpt beslissers in de zorg om hun koers te bepalen met 24 x 7 Skipr.nl, iedere werkdag om 07.30 Skipr daily, iedere zondagochtend Skipr weekly en negen keer per jaar Skipr magazine. – See more at: http://www.skipr.nl/over-skipr.html#sthash.VWbVyUFQ.dpuf